Gezocht: Online marketeer

geplaatst in: Guerrilla Gardeners, stage | 2

Vanuit Guerrillagardeners.nl willen we het land vergroenen. Om onze inzet te kunnen betalen verkopen we bloembommen en andere gave Guerrilla Gardeners producten. We zoeken een marketeer (freelancer) die uitvoerend kan helpen bij de online promotie van deze producten. Het aantal uur is in overleg te bepalen.

Een van de ‘wapens’ van de gardeners is de bloembom. Dit is een pakketje bloemzaadjes, beschermd door klei en compost. Het zijn kleine ronde bolletjes met daarin verstopt de potentie om mensen te verrassen met tientallen bloemen. Dit is een van de producten in onze winkel. We breiden ons aanbod voortdurend uit. Richting de kerst ontwikkelen we bijvoorbeeld kerstpakketten.

We zoeken een pro-actieve, zelfstandige marketeer die ons helpt om onze producten online te promoten.

Graag bepalen we in overleg het exacte takenpakket, de duur en de omvang van de taken. Indicatief gaan we uit van een aantal uur per week voor een lange periode.

Neem uiterlijk 6 oktober contact op met Jenny, graag met een inkijkje in je track record, en we bespreken de mogelijkheden.

2 Responses

  1. Jet van de kar

    Ha, wat leuk! Is de gedachte dat de functie online marketeer een betaalde rol is? Groet jet

    • Jenny

      Dag Jet, inderdaad. Het is de bedoeling dat deze persoon zichzelf ‘terug verdient’ 🙂 We denken in eerste instantie aan een paar uur per week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.