Stage / vrijwilligerswerk: verbeter de bloembommen

door | aug 29, 2018 | Actueel, Bloembommen, Guerrilla Gardeners, stage | 0 Reacties

Vanuit Guerrillagardeners.nl willen we het land vergroenen. Om onze inzet te kunnen betalen verkopen we bloembommen. Natuurlijk moet dit duurzaam. Maar hoe doen we dat het beste? Ontwerp jij een nieuwe verpakking voor onze bloembommen die rekening houdt met onze waarden? Kan het ook circulair?

De Guerrilla Gardeners in Nederland vormen een netwerk van mensen die gaan voor groen. We tuinieren op die ‘vergeten’ stukjes rommelige of braakliggende grond die iedere gemeente wel heeft. Gewapend met gieter, schop en planten toveren we de stad om in een groene oase. Gewoon, waar we zien dat het nodig is.

Een van de ‘wapens’ van de gardeners is de bloembom. Ook wel ‘zaadbom’ genoemd. Dit is een pakketje bloemzaadjes, beschermd door klei en compost. Het zijn kleine ronde bolletjes met daarin verstopt de potentie om mensen te verrassen met tientallen bloemen.

De Guerrilla Gardeners verkopen pakketten om zelf bloembommen te maken. Zie de winkel.

We zoeken een pro-actieve, zelfstandige student of vrijwilliger die als opdracht, case of stage dit product voor ons wil verbeteren.

We bieden je:

  • inspiratie
  • reis en onkostenvergoeding (in overleg).
  • (bescheiden) stagevergoeding in de vorm van een vrijwilligersvergoeding

Wie wil dit avontuur aan?

We vermoeden dat het voor studenten Industrieel (Product) Ontwerpen, Design Academy of vergelijkbaar het meest geschikt is.

De periode en duur is in overleg. 

Neem contact op met Jenny en we bespreken de mogelijkheden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Archief