Test jij het kinderfeestpakket?

door | mei 16, 2020 | Actueel, Guerrilla Gardeners | 0 Reacties

Hieperdepiep hoera! Er is een kinderfeestje te vieren. 😍 En binnenkort zijn we er als guerrilla gardeners misschien bij… We zijn namelijk druk met het ontwikkelen van een pakket met allerlei leuks om een tof bijenfeestje te vieren. 

De basis van dit feestpakket is ons workshoppakket om zelf bloembommen te maken. Heel veel ouders weten dit al te vinden voor hun kinderfeestje. Daar voegen we straks nog allerlei leuke feestelijke extra’s aan toe om zo een speciaal pakket te maken, het zzzoemfeestpakket.
Denk aan een bijenverhaal, een set bijen-uitnodigingen, een bloembom-gooi diploma en nog veel meer.

We hebben mooie digitale concepten voor de extra’s liggen en willen ze nu graag testen in de praktijk. Zodat ze straks helemaal goed zijn wanneer we ze gaan laten drukken.

Leek het je al leuk om met een groepje kinderen bloembommen te maken? En wil je de ‘extra’s’ er meteen bij testen om je feestje meer bite te geven? Het aanvragen is eenvoudig: bestel simpelweg het workshoppakket in onze winkel. Schrijf in de opmerkingen erbij ‘test zoemfeestpakket’. 

Je krijgt dan per post het workshoppakket met gratis er extra bij 10 zakjes zaden en 10 postelastieken (hmmm… 🤔). Daarnaast krijgt je per e-mail digitale versies van de leuke extra’s die we hebben ontwikkeld.

Het pakket is ook nog eens voordeliger dan het ‘normale’ workshoppakket. Dubbel feest dus. 🙂

Hier bestel je het prototype van het zzzoemfeest-pakket.

We zijn superbenieuwd wat jullie er van vinden!

O ja, op = op. We hebben maximaal 10 testpakketten om weg te geven.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Archief