ZZP-er: kinderactiviteiten guerrilla gardeners

door | mei 12, 2020 | Actueel, stage | 0 Reacties

Guerrilla gardening: tuinieren buiten de grenzen van je eigen tuin. Zo zetten we de straten en buurten van ons land in bloei. Fijn voor mensen en fijn voor wilde bijen, vlinders en vogels!

We zoeken ZZP-ers die activiteiten met en voor kinderen willen ontwikkelen. Je maakt je eigen werk!

Bij kinderen is groot enthousiasme voor guerrilla gardening. Vooral voor de ‘bloembom’, een pakketje van klei, compost en zaadjes die leidt tot een bloemexplosie.

We zien grote kansen om activiteiten voor kinderen te ontwikkelen en zoeken daarvoor enkele ZZP-ers. We denken aan lessen of workshops, maar een andere vorm kan ook.

Je krijgt van ons geen vergoeding maar zorgt op termijn voor je eigen inkomen door financieringsbronnen aan te boren. Opties zijn subsidie en/ of het aanbieden van betaalde activiteiten.

Wat zul je gaan doen?

  • Samen met andere ZZP’ers uitdenken van guerrilla gardeners activiteiten voor / met kinderen;
  • Eventueel zoeken van samenwerkingspartners;
  • Aanboren van financiering;
  • Uitvoeren van de activiteiten.

Als je meedoet, waar kom je dan terecht? 

Op dit moment werken we samen in een kerngroep van 4 mensen. We wonen allemaal in de buurt van Utrecht en werken vanuit huis.

De samenwerking tussen ZZP-ers heeft de vorm van een ‘collectief’. Als je hiervan onderdeel wordt kun je gebruik maken van de kennis, producten, knowhow en naam die guerrilla gardeners inmiddels heeft opgebouwd. De activiteiten die je ontwikkelt worden aangeboden via onze kanalen en netwerk. Je kunt met de andere ZZP’ers afspraken maken over inzet tijdens je activiteiten als je extra handen of hun kennis nodig hebt.

Waarom NU aanhaken?

Het is een dynamische tijd bij GuerrillaGardeners.nl. We bruisen van de plannen. En het is gewoon tijd voor meer groen. We hebben super veel leuke contacten en merken aan het enthousiasme dat Guerrilla Gardening in een flow zit!

Heb je interesse? Stuur je motivatie en CV dan voor 8 juni naar  info@guerrillagardeners.nl. Je kunt hier ook terecht als je graag eerst meer wilt weten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Archief