Basis Toolkit Boomspiegelfeest 2023

Inhoud Basis Toolkit Boomspiegelfeest

Je vindt op deze pagina de volgende onderdelen:

 1. Afbeeldingen voor sociale media
 2. Voorbeeldtekst voor social media
 3. Video
 4. Voorbeeld bericht voor Huis-aan-huis-blad
 5. Foto
 6. Verwijzing naar de test ‘is je boomspiegel geschikt’

Wil je meer foto’s, op maat gemaakte teksten en de volledige input voor je social media campagne? Vraag dan de Toolkit Plus Boomspiegelfeest 2023 aan.

Afbeeldingen voor sociale media

Afbeeldingen om te gebruiken op social Media. We hebben diverse varianten voor je, vierkanten voor Facebook en Instagram en rechthoeken voor Twitter:

Werving (“doe mee en zet je straat in bloei)

Aankondigen deelname (“wij doen mee aan het Boomspiegelfeest)

Voorbeeldtekst voor sociale media

Een tekst die je kunt gebruiken op social media. De foto of de visual erbij (zie hierboven) en je hebt een volledig bericht.

Video

Maak inwoners met deze leuke video enthousiast om mee te doen aan het Nationale Boomspiegelfeest!

Bericht voor huis-aan-huis blad

Dit is een voorbeeld-bericht voor een huis-aan-huis-blad. Het is geschreven als een artikel en bevat tips voor de lezer over het vergroenen van een boomspiegel. Dit bericht kun je opsturen naar de (lokale) huis-aan-huis bladen en/of gebruiken voor een nieuwsbrief. Pas hem gerust aan met de gegevens van jouw gemeente.

Foto

Een foto uit onze beeldbank. Deze mag gebruikt worden bij de communicatie over het Boomspiegelfeest. Dat kan bij het persbericht, maar ook op social media zoals Instagram, Facebook en Twitter.

De check ‘is je boomspiegel geschikt’

Niet iedere boomspiegel is geschikt voor een tuintje. Met deze online test wordt door het beantwoorden van een aantal vragen, duidelijk of de boomspiegel wel of niet geschikt is.

Hoe is deze link te gebruiken?

Zet de link in een social media bericht of verwijs er naar op bijvoorbeeld een flyer. Je kan er ook onderstaande tekst bij gebruiken:

“Heb je een kale boomspiegel op het oog? Controleer dan of deze boomspiegel ook echt geschikt is voor een tuintje.-je-boomspiegel/]

Toolkit Plus

Wil je het Boomtuinfeest in jouw gemeente extra groot maken, dan hebben we diverse extra opties.

 • Toolkit Plus
  De Basis Toolkit bevat de essentiële materialen. De Toolkit Plus biedt veel meer, de focus ligt hierbij op de ondersteuning door kant en klare communicatiematerialen.
 • Helpende handen
  We nemen je werk uit handen; Guerrilla Gardeners NL organiseert het Boomspiegelfeest voor je. Heb je liever dat we incidenteel inspringen, bijvoorbeeld bij de communicatie, neem dan een strippenkaart af.

Via onderstaande link vind je een handig overzicht van alle optionele extra’s.

Wij versturen met: verzendmethoden
Betaalwijzen: betaalmethoden