Neem contact op met info@guerrillagardeners.nl

Als je mailt dan kom je in contact met Jenny – een bijnaam, vanzelfsprekend :-).
Ik ben uit 1973 en woon met mijn gezin in Bunnik. In Nijmegen ben ik opgeleid tot bioloog (specialisatie ecologie) en milieukundige. In de jaren na mijn studie heb ik gewerkt voor milieu-actie-organisaties.

Naast Jenny vormen ook ‘Charly’, ‘Susy’ en ‘Marly’ het kernteam van guerrillagardeners.nl.

Wij gaan voor en Nederland dat veel groener is. Een Nederland met bloementuinen in iedere buurt, waar bijen en vlinders kunnen feesten. We willen helpen bijdragen aan een gezondere en fijnere omgeving voor iedereen. Guerrilla Gardeners verenigt u!

Wil je op de hoogte blijven?

Jouw verhaal zorgt voor een groenere buurt!

Huh, hoezo? Ja, echt waar: door zichtbaar te maken dat je een guerrilla gardener bent zorg je voor een nóg groenere buurt. Je brengt mensen namelijk op een idee, je inspireert anderen.

Laat jezelf dus zien! Zet jezelf op de kaart of mail je verhaal (liefst met foto’s) naar ons. We delen je verhaal graag!

Guerrillagardeners.nl webwinkel

Sinds begin 2018 biedt guerrillagardeners.nl pakketten aan om zelf bloembommen te maken. Omdat meerdere afnemers ons vroegen om een factuur met BTW, is guerrillagardeners.nl ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
Met de inkomsten uit deze winkel betalen we de hosting van de site. Het zorgt er ook voor dat we tijd kunnen stoppen in het onderhouden van de social media en de website.

Tel: 06-15546588 (beperkt bereikbaar)
Mail: info@guerrillagardeners.nl
Het vestigingsadres:
Rijnzichtlaan 22
3981BT Bunnik
KVK: 70911681
BTW: NL001783581B83
IBAN: NL32 ASNB 0781 1567 18