Bomenfonds

Een boom – schuilplaats, voedselbron, rustpunt, bepalend in het landschap, klimaatbewaker… Wat ons betreft planten we veel meer bomen! Daarom is er het bomenfonds, een initiatief van GuerrillaGardeners.nl samen met NINOK houtwerk. Zo zorgen we voor veel meer bomen in de openbare ruimte.

Meer bomen in de openbare ruimte

Hoe zorgen we dan voor de aanplant van bomen? Dat doen we allemaal samen! Het idee is dat je een aanvraag kunt doen bij het bomenfonds als je een mooi plan hebt om bomen te planten in de openbare ruimte. Dit mag ook een schoolplein of een speeltuin zijn.
Scholen, speeltuinverenigingen, kinderboerderijen, parkbeheerders en particulieren nodigen we allemaal uit om geld aan te vragen om bomen te planten.

Een bijdrage aanvragen

Het bomenfonds staat even op pauze, je kunt op dit moment GEEN aanvraag doen.

De Kohnstammschool in Utrecht ontving een bijdrage om een Rode Kerspruim te planten op hun schoolplein.

“We merken dat met de vergroening van het schoolplein en ook het aanleggen van het buitenlokaal, de speelheuvel en het buitenpodium de kinderen meer worden uitgedaagd en gezelliger en creatiever met elkaar spelen.”

Draag jij ook bij?

Voor 15 euro kun je een bomenbon kopen in onze webwinkel. Je krijgt dan een digitale bon die je door kunt geven aan een vriend of vriendin. Een cadeautip voor wie eens iets wil geven dat echte impact heeft!

Lekker simpel tot slot – je kunt ook gewoon een donatie doen.

Alle inkomsten uit de donaties en de bomenbonnen gaan naar het fonds. Hoe meer inkomsten er zijn uit donaties of cadeaubonnen, hoe meer bomen we kunnen planten.

Een mooi bedrag in het fonds

NINOK houtwerk stort namens iedere klant een bedrag in het fonds. Ook andere bedrijven en organisaties zijn welkom om bij te dragen aan het fonds.

Wij versturen met: verzendmethoden
Betaalwijzen: betaalmethoden