Het bomenfonds voor bedrijven

Doe ook mee met het bomenfonds. GuerrillaGardeners.nl heeft samen met NINOK houtwerk een bomenfonds opgericht. We verwelkomen ook andere organisaties en bedrijven als partner. Zo willen we zorgen voor veel meer bomen in de openbare ruimte.

Wat is het Bomenfonds?

Particulieren of stichtingen kunnen op een laagdrempelige manier een aanvraag doen bij het bomenfonds. Bijvoorbeeld voor het vergroenen van een schoolplein, een saaie groenstrook tussen flats of een versteend pleintje in de wijk. Er kan alleen aangevraagd worden voor projecten in de openbare ruimte zodat iedereen van het groen kan genieten. Ook moet de aanvrager zorgen voor draagvlak, zodat het groen niet na een paar maanden weer verdwenen is.

 

Geld in het fonds

Het bomenfonds wordt gevuld door het verkopen van Bomen-bonnen via de website van Guerrilla Gardeners en door de bijdrage van NINOK houtwerk. Voor ieder houten meubelstuk dat door NINOK verkocht wordt, gaat er een bedrag in het bomenfonds om zo bomen terug te planten.

 

Meedoen als bedrijf?

Wil jij net als NINOK met je bedrijf meedoen aan het Bomenfonds? Neem dan contact met ons op. De bijdrage die je aan het fonds levert bepalen we in overleg. Het kan door een eenmalige donatie of op een meer structurele manier.

We kunnen informatie voor op je website leveren en een logo van de Guerrilla Gardeners. Zo gewenst sluiten we ook een formele samenwerkingsovereenkomst af.

Wij versturen met: verzendmethoden
Betaalwijzen: betaalmethoden