Binnenkort verschijnt ons boek!

Als trouw onderdeel van onze Guerrilla Gardeners-troepen kan het je niet zijn ontgaan: al maanden schrijven we aan een Guerrilla Gardeners handboek! Een praktisch handboek voor buurtvergroeners, dat gaat het worden. We schreven, met onmisbare hulp van een aantal van jullie, paaagina’s vol met tips, inspiratie en groen doen in je eigen stad!

Het proces

Jenny is in mei begonnen met schrijven en nu, eind november is de tekst in principe af! Het was een ontzettend gaaf proces, om zo’n boek te zien ontstaan en groeien onder je eigen vingers. Intussen ligt de eerste versie van de volledige tekst bij de eindredacteur en ook dat is een fijne gedachte :).

Als alle puntjes op de i staan, hoeft enkel nog de eindopmaak en vormgeving te gebeuren. Spannend hoe het eruit komt te zien! We zijn momenteel mooie foto’s aan het uitzoeken die passen bij de tekst. We kregen input uit het hele land, zoals De Groene Buurvrouw en Nienke Plantinga van Avontuurlijk Tuinieren.

In de catalogus van KNNV Uitgeverij

We vinden het ontzettend tof dat onze uitgever, KNNV Uitgeverij, het boek heeft opgenomen in de voorjaarscatalogus. Er is een kleurrijke bladzijde gewijd aan ons handboek en wij hopen natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen ons boek straks weten te vinden.

Op de hoogte blijven?

Wil jij graag op de hoogte blijven en als eerste kunnen bestellen zodra het boek helemaal af is? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Zo ontvang je als eerste de laatste updates. We vertellen het je natuurlijk direct als je het boek kunt kopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij versturen met: verzendmethoden
Betaalwijzen: betaalmethoden