Bloembom workshop in een handomdraai

Deze vraag krijgen we heel vaak: “Kunnen jullie ook een workshop bloembommen maken komen geven?” Natuurlijk kan dat! Maarre, is het niet leuker om het zelf te doen?

We hebben hierover flink nagedacht en zijn trots om je de ‘spullenbox’ te presenteren! Deze kun je bij ons huren. Tadaa!

In de ‘spullenbox’ vind je alle materialen die je nodig hebt als je met een grote(re) groep bloembommen wil maken. Het is speciaal gemaakt voor wie tijdens een buurtfeest, festival of in een schoolklas aan de slag wil voor de bij.

Nu hoef je niet een dag te besteden aan het verzinnen hoe je het gaat aanpakken, en waar je alle spullen vandaan haalt. 🙂

Deze zomer waren we druk met het ontwikkelen van de box. Charly vond bij de kringloop prachtige bakken en lepels. We houden van al die verschillende kleuren en vormen! Bij een bevriende cateraar kreeg ze eierdozen.

Jenny schreef een handleiding waarin ze haar eigen ervaringen verwerkte én ook de tips en tops die ze kreeg van workshop-gevers uit de Guerrilla Gardening community. We maakte een nieuwe – makkelijker te begrijpen – instructie voor kinderen en mooie wervingsborden. Marly dacht mee over de logistiek van de verzending en zal de box ook versturen.

Want… de ‘spullenbox’ kun je bij ons huren. We willen immers niet werken met wegwerpmaterialen, maar mooie materialen die steeds door een nieuwe enthousiaste groep te gebruiken zijn. Voor 35,09 euro krijg je de spullenbox thuis. Laat je niet van de wijs brengen door het bedrag wat je in de webwinkel ziet: 85,09 euro. In dit bedrag is ook 50 euro borg inbegrepen. De borg krijg je terug wanneer we de box veilig weer terug hebben.

 

Foto: de inhoud van de spullenbox

Omdat je soms zelf klei, compost en zaadjes hebt – of daar makkelijk aan kunt komen – stoppen we deze niet standaard bij de spullenbox. Naast de spullenbox kun je ook los de klei, compost en zaadjes voor een grote groep bij ons kopen.

Enne, o ja, de zaadjes in onze bloembommen zijn ook geschikt om in het najaar te zaaien. Dus geen reden om tot het voorjaar te wachten.

Vooralsnog hebben we één box gemaakt. We zijn heel erg benieuwd wat de reacties op deze box gaan zijn. Als er veel enthousiasme is zullen we er meer maken!

Wat denk je, is het een goed idee, zo’n spullenbox?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij versturen met: verzendmethoden
Betaalwijzen: betaalmethoden