Community manager (stage / vrijwilligerswerk)

Al duizenden mensen Guerrilla Gardenen, en wat ons betreft worden dat er nog véél meer! Deel jij deze droom, lijkt het je tof Guerrilla Gardeners te ontmoeten en zie je kansen om mensen enthousiast te maken? Dan zoeken we jou!

Wat zul je gaan doen?

Iedereen die wil kan de schep oppakken en actief worden als Guerrilla Gardener. Vanuit GuerrillaGardeners.nl zwengelen we dit aan. Via social media, mail en ons blog hebben we veel contact met enthousiastelingen in het land. We zoeken een community manager die ons meehelpt om met al die enthousiaste mensen contact te houden en het contact te versterken tussen mensen onderling.

Je kunt je inzetten op bijvoorbeeld:

  • Het organiseren van meetups of acties om mensen bij elkaar te brengen;
  • Het opzetten van een forum, of een ander digitale uitwisselingsplek;
  • Het beantwoorden van mails met vragen van mensen uit de community;
  • Het aanzwengelen van discussie in de community én je skills in teksten schrijven aanscherpen door mee te draaien als redacteur van de website en social media.

Kies uit bovenstaande elementen je ideale stage of vrijwilligersklus. Iets anders doen kan ook. We zijn heel flexibel. Zowel in wát je doet, als in duur. We kunnen met je meedenken over wat het beste bij je past. Het liefst hebben we natuurlijk inzet voor minimaal meerdere maanden. We zorgen er in ieder geval voor dat je een uitdagende, leerzame én leuke tijd gaat beleven!

Als je meedoet, waar kom je dan terecht? 

De vaste ‘harde kern’ van guerrillagardeners.nl bestaat uit twee mensen. We werken met tientallen vrijwilligers en ZZP-ers samen. De meeste mensen wonen in de buurt van Utrecht. Veel van het werk zul je vanuit huis (kunnen) doen. Zo gewenst dan kunnen we een of enkele dagen per week samenwerken op een ontmoetingsplek.

Waarom NU aanhaken?

Het is een dynamische tijd bij GuerrillaGardeners.nl. We bruisen van de plannen. En het is gewoon tijd voor meer groen. We hebben super veel leuke contacten en merken aan het enthousiasme dat Guerrilla Gardening in een flow zit!

O ja, we kunnen je een vrijwilligersvergoeding bieden.

Het is fijn als je na de zomervakantie kunt starten.

Heb je interesse om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact op met Jenny via info@guerrillagardeners.nl

]]>

Wij versturen met: verzendmethoden
Betaalwijzen: betaalmethoden