De website is ‘om’!

We zijn er heel blij mee. Onze website heeft een nieuw jasje! Op vrijdag 3 september ging de knop om. Iedereen kan nu het resultaat zien van een lang denkproces dat al eind 2020 begon. We zijn heel benieuwd wat je ervan vindt.

 

Mensen ondersteunen, enthousiasmeren en in beweging brengen, dat zijn de doelen van onze stichting. Met de nieuwe website willen we dat nog beter doen.

Het lettertype is beter leesbaar, de vindbaarheid van artikelen met tips verbeterd en de foto’s aansprekender. De kaart waar je acties kunt melden en het ‘waarom’ van guerrilla gardening staat prominenter op de website. Met dit alles willen we meer inspiratie bieden zodat onze groene beweging nog groter wordt.

Werkt iets niet goed?

Ondanks het vele werk dat er de afgelopen tijd in de voorbereidingen is gaan zitten zullen er waarschijnlijk links niet kloppen, teksten zullen op sommige plekken niet af zijn of goed niet lopen.

Laat het ons alsjeblieft weten als je tegen een probleem aanloopt. Ook andere opmerkingen over de website zijn natuurlijk welkom. 😉 We horen graag van je!

Wij versturen met: verzendmethoden
Betaalwijzen: betaalmethoden