Jij!
Pak de schep op, zoek je gieter, graaf een plantje uit de tuin of zoek dat zakje zaadjes die je met je verjaardag kreeg en die toen achter de verwarming is gevallen. Het is vast nog wel te vinden…
Wat let je?
Een groenere wereld start bij jou, en wat jij in jouw straat doet.

Cerian (aka Jenny) van Gestel
De wereld, die kan toch mooier? Ik zie overal kansen en heb een enorme drive om leuke plannen uit te voeren. Ik begint het liefst met een volgend project wanneer het vorige nog halverwege is.
Handig: ik heb de inhoudelijke kennis van een ecoloog (Universiteit Nijmegen) en de werkervaring van een campaigner (bij diverse non-profit organisaties).
Verder kan ik een hele avond lachen met mensen die weten waarom het getal 42 bijzonder is. En ik vind het geen probleem om twee verschillende kleuren sokken te dragen. Liefst in sandalen.

Mariëlle (aka Marly) Stegeman
Wonder women met spreadsheets. De logistieke kracht achter de webwinkel verzendingen. Zorgt er voor dat alles goed komt!

Suzanne (aka Suzy) Vrielink
Altijd gezellig met Suzanne! Qua werk is ze cultureel ondernemer en ze zit in de provinciale staten van Utrecht. Suzanne is een netwerker, ideeën generator en no nonsense alles kan motor!

Charlotte (aka Charly) Verhoeve
‘De Moestuinjuf’ Charlotte neemt je mee in de wondere groene wereld van je (moes)tuin. Composteren, ecosystemen in een weckpot, workshops met kinderen. Ze draait haar hand er niet voor om. Bij de Guerrilla Gardeners is Charly een orkaankracht van energie. Ze geeft de workshops en bedrijfsuitjes.

Marieke (aka Lizzy) van Andel
Joehoe! Ga je mee naar buiten? Ik ben namelijk dol op groen! De kleur natuurlijk, maar ook de geur en het gevoel van groen maken mij blij: de blaadjes aan de bomen, het gras onder mijn voeten en de hemel als er storm komt. In mijn achtertuin heb ik een basilicumplantje dat al twee jaar leeft en geeft. Daar ben ik best trots op!
Voor Guerrilla Gardeners verzamel ik Toffe Tuin Tips, die je vindt op onze sociale media. Kan je direct aan de slag!

Eva (aka Evy) Zemmour
How can we collectively work towards more convivial cities? Cities that reflect the needs and aspirations of people who inhabit them? With Guerrilla Gardeners, I find the opportunity to explore these questions that are important to me. Because it’s all about getting organized to create more careful cities for both humans and other beings, and having fun while doing so!

I’m focusing on community-building and writing food for thoughts on the blog. My big challenge: learn to recognize indigenous plants from the Netherlands.