Jij!

Jij!

Pak de schep op, zoek je gieter, graaf een plantje uit de tuin of zoek dat zakje zaadjes die je met je verjaardag kreeg en die toen achter de verwarming is gevallen. Het is vast nog wel te vinden…
Wat let je?
Een groenere wereld start bij jou, en wat jij in jouw straat doet. 

Ga aan de slag!

Cerian (aka Jenny) van Gestel

Cerian (aka Jenny) van Gestel

De wereld, die kan toch mooier? Ik zie overal kansen en heb een enorme drive om leuke plannen uit te voeren. Ik begint het liefst met een volgend project wanneer het vorige nog halverwege is.

Handig: ik heb de inhoudelijke kennis van een ecoloog (Universiteit Nijmegen) en de werkervaring van een campaigner (bij diverse non-profit organisaties).

Verder kan ik een hele avond lachen met mensen die weten waarom het getal 42 bijzonder is. En ik vind het geen probleem om twee verschillende kleuren sokken te dragen. Liefst in sandalen.

Kike Olsder (bestuur)

Kike Olsder (bestuur)

penningmeester

Goed voor de bijen, lekker praktisch en in je eigen leefomgeving: dat spreekt me aan. Guerrilla Gardeners helpt mensen om hun eigen omgeving te vergroenen en te verbloemen. Ik ondersteun dat als bestuurslid, door te sparren met de initiatiefnemers en op de achtergrond te helpen, zodat de organisatie loopt.

Want: meer soorten, meer kleuren, lekker doen en laten gebeuren. Rijkdom binnen handbereik!

Natasja (aka Nataly) Oosterloo

Natasja (aka Nataly) Oosterloo

Ik draag graag mijn groene steentje bij aan een meer biodiverse omgeving. Wonen tussen het groen, met bomen die zorgen voor verkoeling en planten in een gezonde bodem die goed water kan vasthouden én een teveel aan water kan verwerken, zorgt volgens mij voor gezondere mensen. Naast de projecten op het gebied van duurzaamheid en sociale cohesie die ik doe voor mijn eigen bedrijf Groene Manieren zet ik me op verschillende manieren vrijwillig in voor duurzaamheid en een groene omgeving. Bij Guerrilla Gardeners zit ik in team Bomenfonds, want er moeten veel meer bomen geplant worden in Nederland! Ook ben ik actief voor het Instagramaccount van Guerrilla Gardeners. Leuk weetje over mij: ik woon samen met mijn man in een tiny house van 15m2. 

Veli (aka Vely) Alkan

Veli (aka Vely) Alkan

Een groenere leefomgeving is niet alleen van belang vanwege haar esthetische uitstraling, maar heeft meerdere effecten, zoals bijvoorbeeld de verkoeling van stedelijke gebieden. Vanwege de veranderingen in het klimaat ben ik zelf in actie gekomen om mee te helpen aan de vergroening van Nederland. Bij Guerrilla Gardeners help ik mee aan de activiteiten op sociale media om meer mensen te bereiken en aan het werk te krijgen als guerrilla gardener!

Mariëlle (aka Marly) Stegeman

Mariëlle (aka Marly) Stegeman

Wonder women met spreadsheets. De logistieke kracht achter de webwinkel verzendingen. Zorgt er voor dat alles goed komt!

Ingrid Aaldijk (Bestuur)

Ingrid Aaldijk (Bestuur)

voorzitter

Heerlijk om in de natuur op te laden, tot rust te komen, inspiratie op te doen. In de natuur kom ik op creatieve ideeën en plannen. Nu de biodiversiteit wereldwijd en ook in Nederland zo onder druk staat wil ik graag een steentje – of bloembommetje- bijdragen. 
Een kleine moeite, maar het draagt bij aan het grote verhaal: meer bloemen, planten en bomen zorgen voor meer bodemleven, insecten en vogels. En meer biodiversiteit zorgt uiteindelijk voor een betere bescherming tegen klimaatverandering en infectieziekten. Best Belangrijk dus!
Rudy Klaassen

Rudy Klaassen

Jouw gedrevenheid om de wereld een beetje mooier te maken, deel ik. 

Ik bemoei me overal waar ik kan met duurzaamheid en innovatie. Door mijn brede achtergrondkennis en enthousiasme, verbind ik allerlei mensen en partijen met elkaar om de wereld op de toekomst voor te bereiden. Dat begint bij die mensen zelf en daar gaan ze graag mee aan de slag, als je maar concreet maakt hoe ze kunnen bijdragen en laat merken hoe leuk dat is. Hoe gaaf het is om positieve impact te hebben door een plan dat je zelf, met een groepje anderen, verzint en uitvoert. Resultaten zien, motiveert. Oftewel: toekomstbehendig worden!

Annemiek (AKA Anny) Brand

Annemiek (AKA Anny) Brand

Schrijver PlantProfielen

Ik heb dan wel een groen hart, maar nog niet echt groene vingers. Door stukjes te schrijven voor Guerrilla Gardeners en zelf met mijn vingers in de klei te wroeten hoop ik die te kweken. Laatst heb ik zelf eens bolletjes geplant en zaadjes gestrooid in mijn omgeving en dat gaf me een goed gevoel. Ik vind het heel mooi dat je met zoiets kleins de natuur en de buurt een stuk mooier kunt maken. Alle kleine beetjes helpen.

Tessel Hofstede (bestuur)

Tessel Hofstede (bestuur)

secretaris

Ik maak me grote zorgen om de klimaat- en de ecologische crisis en wil er alles aan doen om de planeet groen en gezond te houden. Daarom ben ik actief op de barricades en als guerilla gardener. Superfijn dat ik secretaris mag zijn van deze mooie stichting. Ik hoop dat we met elkaar de wereld een stukje mooier kunnen maken, ook voor toekomstige generaties.

Charlotte (aka Charly) Verhoeve

Charlotte (aka Charly) Verhoeve

‘De Moestuinjuf’ Charlotte neemt je mee in de wondere groene wereld van je (moes)tuin. Composteren, ecosystemen in een weckpot, workshops met kinderen. Ze draait haar hand er niet voor om.

Bij de Guerrilla Gardeners is Charly een orkaankracht van energie. Ze geeft de workshops en bedrijfsuitjes.

 

Nienke Plantinga

Nienke Plantinga

Tuin – en Landschapsontwerpster en co-auteur van het boek Avontuurlijk Tuinieren, geeft lezingen en workshops over natuurlijker tuinen ontwerpen en onderhouden, heeft ervaring met inrichten buurttuinen en openbaar groen.
Foto gemaakt door Agnes Swart 
Daryo (aka Dary) Verouden

Daryo (aka Dary) Verouden

Groen moet je niet alleen doen, maar groen moet je ook vooral ervaren! Binnen mijn bedrijf Space2Grow geef ik begeleiding aan jongeren en kinderen op de moestuin (‘De Moestuinmeester’) en begeleiding in natuur (‘de Avonturenclub’) in Utrecht en omgeving.
In mijn aanbod buitenactiviteiten zorg ik ervoor dat verwondering wordt gekoppeld aan natuurkennis en persoonlijke ontwikkeling van kinderen.
Ervaringsgericht leren speelt een grote rol bij trainingen/workshop voor (groene) ondernemers en/of het opzetten van moestuinen op scholen.
Voor Guerrilla Gardeners ben ik actief binnen het Guerrilla Gardeners Kids Collectief dat activiteiten organiseert om kinderen in Nederland bij te laten dragen aan het vergroenen van stedelijke gebieden.
Benieuwd wat ik doe? Kijk op mijn website of volg De Moestuinmeester op Facebook.
[/et_pb_team_member]
Suzanne (aka Suzy) Vrielink

Suzanne (aka Suzy) Vrielink


Altijd gezellig met Suzanne! Qua werk is ze cultureel ondernemer en ze zit in de provinciale staten van Utrecht. Suzanne is een netwerker, ideeën generator en no nonsense alles kan motor! 

Annemiek (AKA Anny) Brand

Annemiek (AKA Anny) Brand

Schrijver PlantProfielen

Ik heb dan wel een groen hart, maar nog niet echt groene vingers. Door stukjes te schrijven voor Guerrilla Gardeners en zelf met mijn vingers in de klei te wroeten hoop ik die te kweken. Laatst heb ik zelf eens bolletjes geplant en zaadjes gestrooid in mijn omgeving en dat gaf me een goed gevoel. Ik vind het heel mooi dat je met zoiets kleins de natuur en de buurt een stuk mooier kunt maken. Alle kleine beetjes helpen.

[/et_pb_column]
Tessel Hofstede (bestuur)

Tessel Hofstede (bestuur)

secretaris

Ik maak me grote zorgen om de klimaat- en de ecologische crisis en wil er alles aan doen om de planeet groen en gezond te houden. Daarom ben ik actief op de barricades en als guerilla gardener. Superfijn dat ik secretaris mag zijn van deze mooie stichting. Ik hoop dat we met elkaar de wereld een stukje mooier kunnen maken, ook voor toekomstige generaties.

Charlotte (aka Charly) Verhoeve

Charlotte (aka Charly) Verhoeve

‘De Moestuinjuf’ Charlotte neemt je mee in de wondere groene wereld van je (moes)tuin. Composteren, ecosystemen in een weckpot, workshops met kinderen. Ze draait haar hand er niet voor om.

Bij de Guerrilla Gardeners is Charly een orkaankracht van energie. Ze geeft de workshops en bedrijfsuitjes.

 

Nienke Plantinga

Nienke Plantinga

Tuin – en Landschapsontwerpster en co-auteur van het boek Avontuurlijk Tuinieren, geeft lezingen en workshops over natuurlijker tuinen ontwerpen en onderhouden, heeft ervaring met inrichten buurttuinen en openbaar groen.
Foto gemaakt door Agnes Swart 
Daryo (aka Dary) Verouden

Daryo (aka Dary) Verouden

Groen moet je niet alleen doen, maar groen moet je ook vooral ervaren! Binnen mijn bedrijf Space2Grow geef ik begeleiding aan jongeren en kinderen op de moestuin (‘De Moestuinmeester’) en begeleiding in natuur (‘de Avonturenclub’) in Utrecht en omgeving.
In mijn aanbod buitenactiviteiten zorg ik ervoor dat verwondering wordt gekoppeld aan natuurkennis en persoonlijke ontwikkeling van kinderen.
Ervaringsgericht leren speelt een grote rol bij trainingen/workshop voor (groene) ondernemers en/of het opzetten van moestuinen op scholen.
Voor Guerrilla Gardeners ben ik actief binnen het Guerrilla Gardeners Kids Collectief dat activiteiten organiseert om kinderen in Nederland bij te laten dragen aan het vergroenen van stedelijke gebieden.
Benieuwd wat ik doe? Kijk op mijn website of volg De Moestuinmeester op Facebook.
[/et_pb_row][/et_pb_section]

[/et_pb_team_member]
Suzanne (aka Suzy) Vrielink

Suzanne (aka Suzy) Vrielink


Altijd gezellig met Suzanne! Qua werk is ze cultureel ondernemer en ze zit in de provinciale staten van Utrecht. Suzanne is een netwerker, ideeën generator en no nonsense alles kan motor! 

Annemiek (AKA Anny) Brand

Annemiek (AKA Anny) Brand

Schrijver PlantProfielen

Ik heb dan wel een groen hart, maar nog niet echt groene vingers. Door stukjes te schrijven voor Guerrilla Gardeners en zelf met mijn vingers in de klei te wroeten hoop ik die te kweken. Laatst heb ik zelf eens bolletjes geplant en zaadjes gestrooid in mijn omgeving en dat gaf me een goed gevoel. Ik vind het heel mooi dat je met zoiets kleins de natuur en de buurt een stuk mooier kunt maken. Alle kleine beetjes helpen.

[/et_pb_column]
Tessel Hofstede (bestuur)

Tessel Hofstede (bestuur)

secretaris

Ik maak me grote zorgen om de klimaat- en de ecologische crisis en wil er alles aan doen om de planeet groen en gezond te houden. Daarom ben ik actief op de barricades en als guerilla gardener. Superfijn dat ik secretaris mag zijn van deze mooie stichting. Ik hoop dat we met elkaar de wereld een stukje mooier kunnen maken, ook voor toekomstige generaties.

Charlotte (aka Charly) Verhoeve

Charlotte (aka Charly) Verhoeve

‘De Moestuinjuf’ Charlotte neemt je mee in de wondere groene wereld van je (moes)tuin. Composteren, ecosystemen in een weckpot, workshops met kinderen. Ze draait haar hand er niet voor om.

Bij de Guerrilla Gardeners is Charly een orkaankracht van energie. Ze geeft de workshops en bedrijfsuitjes.

 

Nienke Plantinga

Nienke Plantinga

Tuin – en Landschapsontwerpster en co-auteur van het boek Avontuurlijk Tuinieren, geeft lezingen en workshops over natuurlijker tuinen ontwerpen en onderhouden, heeft ervaring met inrichten buurttuinen en openbaar groen.
Foto gemaakt door Agnes Swart 
Daryo (aka Dary) Verouden

Daryo (aka Dary) Verouden

Groen moet je niet alleen doen, maar groen moet je ook vooral ervaren! Binnen mijn bedrijf Space2Grow geef ik begeleiding aan jongeren en kinderen op de moestuin (‘De Moestuinmeester’) en begeleiding in natuur (‘de Avonturenclub’) in Utrecht en omgeving.
In mijn aanbod buitenactiviteiten zorg ik ervoor dat verwondering wordt gekoppeld aan natuurkennis en persoonlijke ontwikkeling van kinderen.
Ervaringsgericht leren speelt een grote rol bij trainingen/workshop voor (groene) ondernemers en/of het opzetten van moestuinen op scholen.
Voor Guerrilla Gardeners ben ik actief binnen het Guerrilla Gardeners Kids Collectief dat activiteiten organiseert om kinderen in Nederland bij te laten dragen aan het vergroenen van stedelijke gebieden.
Benieuwd wat ik doe? Kijk op mijn website of volg De Moestuinmeester op Facebook.
[/et_pb_row][/et_pb_section]