Jij!

Jij!

Pak de schep op, zoek je gieter, graaf een plantje uit de tuin of zoek dat zakje zaadjes die je met je verjaardag kreeg en die toen achter de verwarming is gevallen. Het is vast nog wel te vinden…
Wat let je?
Een groenere wereld start bij jou, en wat jij in jouw straat doet. 

Cerian (aka Jenny) van Gestel

Cerian (aka Jenny) van Gestel

De wereld, die kan toch mooier? Ik zie overal kansen en heb een enorme drive om leuke plannen uit te voeren. Ik begint het liefst met een volgend project wanneer het vorige nog halverwege is.

Handig: ik heb de inhoudelijke kennis van een ecoloog (Universiteit Nijmegen) en de werkervaring van een campaigner (bij diverse non-profit organisaties).

Verder kan ik een hele avond lachen met mensen die weten waarom het getal 42 bijzonder is. En ik vind het geen probleem om twee verschillende kleuren sokken te dragen. Liefst in sandalen.

Mariëlle (aka Marly) Stegeman

Mariëlle (aka Marly) Stegeman

Wonder women met spreadsheets. De logistieke kracht achter de webwinkel verzendingen. Zorgt er voor dat alles goed komt!

Rudy Klaassen

Rudy Klaassen

Jouw gedrevenheid om de wereld een beetje mooier te maken, deel ik. 

Ik bemoei me overal waar ik kan met duurzaamheid en innovatie. Door mijn brede achtergrondkennis en enthousiasme, verbind ik allerlei mensen en partijen met elkaar om de wereld op de toekomst voor te bereiden. Dat begint bij die mensen zelf en daar gaan ze graag mee aan de slag, als je maar concreet maakt hoe ze kunnen bijdragen en laat merken hoe leuk dat is. Hoe gaaf het is om positieve impact te hebben door een plan dat je zelf, met een groepje anderen, verzint en uitvoert. Resultaten zien, motiveert. Oftewel: toekomstbehendig worden!

Suzanne (aka Suzy) Vrielink

Suzanne (aka Suzy) Vrielink


Altijd gezellig met Suzanne! Qua werk is ze cultureel ondernemer en ze zit in de provinciale staten van Utrecht. Suzanne is een netwerker, ideeën generator en no nonsense alles kan motor! 

Marieke (aka Lizzy) van Andel

Marieke (aka Lizzy) van Andel

Joehoe! Ga je mee naar buiten? Ik ben namelijk dol op groen! De kleur natuurlijk, maar ook de geur en het gevoel van groen maken mij blij: de blaadjes aan de bomen, het gras onder mijn voeten en de hemel als er storm komt. In mijn achtertuin heb ik een basilicumplantje dat al twee jaar leeft en geeft. Daar ben ik best trots op!

Voor Guerrilla Gardeners verzamel ik Toffe Tuin Tips, die je vindt op onze sociale media. Kan je direct aan de slag!

Charlotte (aka Charly) Verhoeve

Charlotte (aka Charly) Verhoeve

‘De Moestuinjuf’ Charlotte neemt je mee in de wondere groene wereld van je (moes)tuin. Composteren, ecosystemen in een weckpot, workshops met kinderen. Ze draait haar hand er niet voor om.

Bij de Guerrilla Gardeners is Charly een orkaankracht van energie. Ze geeft de workshops en bedrijfsuitjes.