Explosieve relatiegeschenken

In onze winkel vind je bloembommen en inheemse zaden in gezellig kleurrijke verpakkingen. Door deze producten te kopen steun je onze beweging. We kunnen ze ook met je eigen label leveren als relatiegeschenk of campagnegadget.

Steeds meer organisaties en bedrijven vinden hun weg naar ons en kopen bij ons relatiegeschenken of duurzame attenties voor medewerkers of vrijwilligers. In campagnetijd zijn bloembommen en zaden leuke gadgets om uit te delen aan potentiële kiezers. Maar ook voor een bruiloft of andere persoonlijke gelegenheid kunnen we wat moois bieden.

We krijgen complimenten voor de manier we meedenken met een opdrachtgever en onze pro-actieve en flexibele houding bij de uitvoering.

 

Wat voorbeelden van opdrachten

Maak zelf bloembommen doosjes met extra vulling

Een landelijk goed doel wilde vrijwilligers bedanken. We maakten voor hen 10.000 ‘maak zelf bloembommen’ doosjes.

De vormgeving van het doosje aan de buitenkant en de bijbehorende instructies waren op maat gemaakt, met een opmaak aangeleverd door de organisatie, op basis van de teksten van Guerrilla Gardeners. Als extra verrassing zat in elke doos een speciaal zakje waarin de vrijwilliger bloembommen kon weggeven. Op die manier had één enkel doosje twee keer impact.

Een presentje op maat

Een gemeente wilde een presentje aan inwoners geven, en hen meteen ook aanmoedigen de vreugde te delen.
Samen verzonnen we een duo zakje. In ieder zakje zat een bloembom, een zakje zaad en bloembollen. Een zakje was voor de ontvanger, het andere zakje was om weg te geven. We maakten voor deze opdracht zelf het ontwerp en verzorgden de productie.

Zakjes bloembommen met een eigen etiket

Voor een landelijke campagne maakten we 10.000-en zakjes met bloembommen. Deze kregen een volledig eigen look en feel.
Ieder zakje ging in een envelop en op de bus naar de aanvragers. De verzending werd volledig door ons verzorgd.

Een worskhopdoos bloembommen maken bomvol leuke extra’s

Hoe krijg je kinderen enthousiast voor meer groen in de buurt? Samen met een Belgische inkooporganisatie ontwikkelden we voor een supermarktketen een variatie op onze workshopdoos bloembommen maken.

De inkooporganisatie leverde een aantal kant en klare producten om in de dozen te stoppen (een leuk werkboek, stickers). Ze leverden op basis van onze teksten de lay out van stickers en handleiding die wij lieten produceren. Wij stelden vervolgens het hele product samen.

Zakjes zaad met een eigen sticker

We hebben voor tientallen opdrachtgevers zakjes zaad voorzien van een sticker met een aangepast ontwerp. Zo gewenst maken we zelf het ontwerp van de sticker.

De zakjes zaad van Guerrilla Gardeners kunnen allemaal jouw eigen etiket krijgen.

Cadeau’s voor sprekers

Voor een onderwijsinstelling maakten we cadeautjes voor de sprekers van een inspiratiedag.

Zoals je kunt zien hebben we de afgelopen jaren mooie opdrachten mogen uitvoeren. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen, neem dan contact met ons op. Neem contact op.

Of lees eerst meer over de diverse opties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij versturen met: verzendmethoden
Betaalwijzen: betaalmethoden