Flower Power kerstpakket

Wat is er mooier dan Nederland laten bloeien én je collega’s of klanten te verwennen met een kerstpakket waar hun tuin blij van wordt? 

Laat Nederland in 2020 bloeien!

Verwen je collega’s of klanten én hun tuin met dit vrolijke kerstpakket! Proef, pluk, ruik, voel en ervaar de kracht van de natuur in je eigen tuin of buurt in alle seizoenen. Zie wat er leeft en hoe alles met elkaar is verbonden. 

Avontuurlijk Tuinieren en Guerrilla Gardening, dat is natuurlijk een match made in heaven! Katja Staring en Nienke Plantinga schreven een praktisch inspiratieboek over tuinieren waar de natuur blij van wordt: Avontuurlijk Tuinieren. Binnenkort verschijnt ook hun Tuinschrift.

Al bloembommen makend achter een kraam bedachten we op een stralend warme dag in juni dat we graag wilden samenwerken. De afgelopen maanden ontwikkelden we een kerstpakket. Daarin vind je het boek van Katja en Nienke en onze bloembommen, gecombineerd met nog meer leuks.

Het kerstpakket

Beleef de natuur in 2020 optimaal met het 12-maanden Tuinschrift Avontuurlijk Tuinieren, horend bij het gelijknamige boek. Voor meer bloemen, vlinders en bijen tover je met de bloembommen van Guerrilla Gardeners ook je straat in een fijne groene, zoemende en gonzende plek. En met het handige stokroos-potlood, buideltje voor thee uit eigen tuin of straat en de #nowaste linnentas is iedere ontvanger van dit pakket klaar voor een Flower Power 2020!

Inhoud van het XL pakket: Boek Avontuurlijk tuinieren, Tuinschrift, Potlood waaruit een stokroos groeit, Set maak zelf Blije Bij Bommen, Theebuidel voor thee uit eigen tuin en een handige linnen tas.

We hebben drie maten, de M, de L en de XL. Dus voor elk wat wils.

Bestel op tijd! Het Flower Power kerstpakket is te bestellen voor de feestdagen tot uiterlijk 14 november 2019.

Te laat? Bezoek onze winkel voor meer leuke producten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij versturen met: verzendmethoden
Betaalwijzen: betaalmethoden