Guerrilla Gardeners en NINOK starten bomenfonds

GuerrillaGardeners.nl start samen met NINOK houtwerk een bomenfonds. Uit dit fonds zul je vanaf begin volgend jaar geld kunnen aanvragen om bomen in de openbare ruimte aan te planten. Zo zorgen we voor veel meer bomen in onze omgeving.

Een paar maanden geleden benaderde Nienke van NINOK houtwerk de Guerrilla Gardeners. Ze is een enthousiaste meubelmaker die duurzaamheid en een mooie aarde erg belangrijk vindt. Nienke zocht een manier om de cirkel rond te krijgen. Ze gebruikt in haar meubels alleen inheems hout. Hoe mooi zou het zijn om ook te zorgen voor nieuwe bomen?

Het duurde niet lang voordat we samen met Nienke het idee voor ons bomenfonds hadden uitgedacht. Een fonds specifiek voor mensen die bomen in de openbare ruimte willen planten. Natuurlijk willen we dat die bomen ook echt blijven staan, daarom zullen de bomen het beste geplant worden in bijvoorbeeld natuurspeelplaatsen, buurttuinen of op schoolpleinen.

 

Bomen-bon: tip voor de feestdagen

NINOK doneert hierin namens iedere klant een bedrag. Daarnaast kunnen andere bedrijven ook geld doneren.

Ook jij kunt bijdagen! Voor 15 euro kun je een bomenbon kopen in onze webwinkel. Je krijgt dan een digitale bon die je door kunt geven aan een vriend of vriendin. Een cadeautip voor wie met Sint of Kerst eens iets wil geven wat echte impact heeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij versturen met: verzendmethoden
Betaalwijzen: betaalmethoden