Jouw nieuwe werkplek?

Op zoek naar een werkplek? Als je wilt werken op een superinspirerende, duurzame plek zoek dan niet verder.

Eind februari 2022 kregen we de sleutel van ons nieuwe hoofdkwartier in Utrecht. Het was toen casco opgeleverd wat betekende dat het een lege, holle ruimte was. Intussen is het omgetoverd tot een gezellig kantoor. We hebben de gevel afgebouwd met ‘circulair’ hout, een insectenhotel en vogelhuisjes. We hebben een keukenblok geplaatst, vloeren gelegd, geverfd, kneuterige bloemenschilderijtjes opgehangen… Het wordt een steeds toffere plek om te werken!

De ruimte bestaat uit twee verdiepingen; beneden vind je een vergadertafel / workshopruimte, boven op de ‘vide’ zijn de werkplekken. Omdat we een ruimte hebben met een vide heeft de ene helft van de ruimte een heel hoog plafond en de andere helft heeft de vide boven zich.

 

Meerdere werkplekken in de aanbieding

Wat zijn de opties?

 • Je eigen vaste bureau op onze vide
 • Een flexplek aan de vergadertafel beneden
 • De vergaderruimte incidenteel huren voor een bijeenkomst

Je eigen bureau op de vide

De ruimte boven is een vide van ongeveer 20 m2. We hebben hier 5 bureau’s staan. Kies een van de bureau’s die er staan, of neem je eigen bureau en stoel van huis mee. In deze ruimte kun je ook bijvoorbeeld een kastje kwijt, of iets anders om je spullen in op te slaan.

De huur voor één werkplek is op dit moment 180 euro per maand (ex btw), als alle werkplekken bezet zijn dan kan de huur omlaag naar 165 euro per maand.
Je hebt daarmee dus een eigen vaste werkplek. Je krijgt een eigen sleutel en hebt 24/7 toegang tot de ruimte.

Flexwerken of vergaderen in de ruimte beneden

Wanneer je de deur binnenloopt dan kom je direct in de grote ruimte binnen. De ruimte beneden is ingericht voor workshops / vergaderingen. We hebben een keukentje voor koffie en thee met prachtig fleurig bloemenservies. Er staat een grote vergadertafel waar 10 mooie fijne stoelen omheen staan. Daarnaast hebben we nog stapelstoelen, waardoor je in de ruimte met 14 mensen kunt vergaderen of een workshop kunt volgen.

Als je bij ons een werkruimte huurt dan kun je natuurlijk ook gebruik maken van de ruimte beneden. Dit gebruik stemmen we onderling af zodat het niet met elkaar botst.

Verder hebben we beneden de opslag van de spullen die we verkopen in onze webwinkel, de kasten daarvoor beslaan een wand.

Flexwerken

Zoek je geen vaste werkplek maar wil je af en toe een dagje werken op het Hof? Je kunt dan een strippenkaart kopen waarmee je steeds een dag terecht kunt. We vragen voor 10 strippen 140 euro.

Huren als vergaderruimte

De benedenruimte is ook te huren als vergaderlocatie, dus als je geen vaste plek zoekt maar incidenteel een inspirerende omgeving voor een overleg zoekt – trek dan ook bij ons aan de bel.

Circulair gebouw

We zitten op het Hof van Cartesius (www.hofvancartesius.nl) in Utrecht, op een steenworp afstand van station Zuilen.

Het Hof van Cartesius zelf is een coöperatie. Iedereen die 3 dagen of meer op het Hof een werkruimte heeft moet lid worden. Dit betekent dat je ook meepraat over hoe het er aan toegaat, ook word van je verwacht dat je een paar keer per jaar meehelpt met klussen die er zijn of dat je in een commissie actief wordt.

 

Foto: Dit is ons uitzicht vanuit het kantoor! De boomtoren van het Hof van Cartesius.

Een plek voor jou?

We zijn op zoek naar gezellige groene zzp’ers voor kruisbestuiving en om samen te groeien. Samen zetten we er ook de schouders onder om dit duurzame walhalla nog mooier te maken.

Wil je meer informatie? Interesse? Stuur Jenny even een berichtje via jenny@guerrillagardeners.nl.

Swipe voor meer >>

Lekkere koffie!

Klik op het oranje pijltje om meer foto’s te zien.

Een insectenhotel aan de gevel.

Een grote tafel.

Uitzicht vanaf de vide naar beneden.

Swipe voor meer >>

Reacties

 1. Martin Bankers schreef:

  Ik wil graag in eindhoven aan de slag, is dit vrijwillig?

  1. Jenny schreef:

   Bedoel je of guerrilla gardening vrijwillig is? Ja! Iedereen die aan de slag wil met een groene buurt kan schep en plantjes oppakken een in de buurt bezig gaan. Op onze website vind je allerlei tips om aan de slag te gaan.
   Of bedoel je deze vraag anders?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij versturen met: verzendmethoden
Betaalwijzen: betaalmethoden