Partners

De guerrilla gardeners werken graag samen voor groenere buurten overal.

Het Nationale Boomspiegelfeest en Stichting Steenbreek

Op zaterdag 9 oktober 2021 is de allereerste editie van het Nationale Boomspiegelfeest. Mensen in heel het land gaan dan tuinen aanleggen in de kale grond rond een boom.

Het Boomspiegelfeest is een initiatief van Stichting Guerrilla Gardeners in samenwerking met Stichting Steenbreek. Steenbreek-directeur Roel van Dijk: ‘Het vergroenen van boomspiegels past helemaal in de lijn van Steenbreek. Meer ruimte voor bomen, minder steen en meer groen.’

Het bomenfonds en NINOK houtwerk

NINOK is een meubelmakerij die duurzaamheid en een mooie aarde erg belangrijk vindt. NINOK gebruikt alleen lokaal hout om daar bijzondere meubels mee te maken. Ze kappen dus geen tropische wouden en er hoeft voor ons ook niets over verre wereldzeeën vervoerd te worden.
Voor ieder houten meubelstuk dat door NINOK verkocht wordt, gaat er een mooi bedrag in het bomenfonds om zo bomen terug te planten.

Fair Future Generators

Wij doen mee aan Fair Future Generators van Milieudefensie.

Bijna 70% van de jongeren weet dat de klimaatcrisis een internationale noodsituatie is. Veel jongeren willen daar graag iets aan doen. Maar hoe? Dat is waar Fair Future Generators jongeren in begeleidt! 4 maanden lang (1 á 2 dagen per week) kunnen jongeren zich inzetten voor een klimaatproject in hun eigen regio. Je doet praktijkervaring op, leert nieuwe skills en ontwikkelt je eigen talenten. Terwijl je de wereld ook nog een stukje beter maakt! Vet toch?

Fair Future Generators is een jongerenprogramma in het kader van maatschappelijke diensttijd door Milieudefensie. Voor jongeren van 18 t/m 27 jaar in héél Nederland. Maak écht impact en zet je in voor een groene en eerlijke wereld.

Aansluiten als partner

  • Bedrijven en organisaties zijn meer dan welkom om bij te dragen aan het bomenfonds.
  • Heb je een tof idee voor een project of campagne? We zijn altijd benieuwd naar kansen voor groenere buurten.
  • Steun ons financieel, bijvoorbeeld in ruil voor een vermelding in onze nieuwsbrief.

Op naar een groenere wereld!

Wij versturen met: verzendmethoden
Betaalwijzen: betaalmethoden