Werk met ons mee

Meer groen, zelf doen!

Doe met de guerrilla gardeners mee als stagiair of vrijwilliger. Soms hebben we ook betaalde klussen. Help ons om mensen te inspireren voor meer groen in hun buurt.

We hebben de vacatures die je hieronder ziet, maar je kunt ook zelf een voorstel doen voor een stage.

Graag zelfs!

evy over haar stage 

Het vrijwilligerswerk bij de Guerrilla Gardeners in Utrecht was verrijkend. In dit kleine, maar erg inspirerende, creatieve en gemotiveerde team heb ik veel geleerd.

Community management, het opzetten van een actie en het schrijven van blogberichten waren de interessante klussen die ik koos. Het gaf me veel energie om verbonden te zijn met de beweging. Wat ik heb geleerd is super baggage voor m’n volgende stappen.

 

“Evy”, december 2019.

vacatures

Lid helden actieteam

Lid helden actieteam

Wil je vrijwilligerswerk doen of stage lopen bij de Guerrilla Gardeners en zelf een actie opzetten? We zoeken een groep mensen die guerrilla gardening acties uitvoeren waarmee we mensen in het zonnetje zetten. Het 'helden' team. 🙂 Met de acties leggen we een...

Lees meer
Stage / vrijwilligerswerk: community manager

Stage / vrijwilligerswerk: community manager

Al duizenden mensen Guerrilla Gardenen, en wat ons betreft worden dat er nog véél meer! Deel jij deze droom, lijkt het je tof Guerrilla Gardeners te ontmoeten en zie je kansen om mensen enthousiast te maken? Dan zoeken we jou! Wat zul je gaan doen? Iedereen die wil...

Lees meer