Guerrilla gardening met je bedrijf

Kijk je uit op een grijs bedrijventerrein? Wil je binnen je bedrijf ‘iets’ met groen maar weet je niet zo goed wat? We geven je down to earth tips voor een praktische aanpak.

Kijk je uit op een grijs bedrijventerrein? Wil je binnen je bedrijf ‘iets’ met groen maar weet je niet zo goed wat? We geven je down to earth tips voor een praktische aanpak.

 

vergroen je binnenruimte

Logisch dat je bij guerrilla gardening als eerste denkt aan het terrein buiten onder handen nemen. Maar ook binnen in je kantoor valt er een wereld te winnen.

En hoe makkelijk kan het zijn, zelfs met nauwelijks budget kun je de boel pimpen. Begin maar eens klein met je eigen (flex)werkplek. Neem een plantje van thuis mee.

Om het groter aan te pakken spreek je met een paar collega’s af om de boel te vergroenen. Prik een datum waarop je de planten naar kantoor gaat brengen en ga thuis aan de slag om een voorraad aan te leggen.

Hoe kom je aan planten?

  • Stek ze of scheur je eigen kamerplanten en maak zo van een plant meer planten;
  • Ga langs bij een ‘plantenasiel’ in je buurt;
  • Doe een oproep op social media.

Bij de tweedehands winkel kun je een assorti aan potten goedkoop aanschaffen. Het is handig om wel een kleur pot af te spreken zodat je bonte verzameling potten op die manier toch nog eenheid heeft.

Op de afgesproken datum breng je de planten naar kantoor en verspreid je ze over alle bureau’s. Misschien op het einde van de dag voor een groene verrassing voor je collega’s?

 

bloembakken

Geen zin in onderhandelingen met een verhuurder? Wat dacht je van een paar bloembakken voor de deur van je bedrijf? Een fleurig visitekaartje.

 

 

bedrijfsuitje

Neem je collega’s mee op avontuur en vraag ons om een bedrijfsuitje te geven. Guerrilla Gardening is superleuk om met elkaar te doen. Wie wil nou niet de handen lekker vies maken 🙂

We hebben een aanbod van diverse activiteiten.

Naar de guerrilla gardeners bedrijfsuitjes.

 

 

relatiegeschenken

Onze producten zijn geschikt als relatiegeschenk of kerstpakket. We hebben diverse producten die we kunnen aanpassen naar de branding van jouw bedrijf.
Voor inkoop in grote hoeveelheden kunnen we aantrekkelijke kortingen bieden.

Naar de relatiegeschenken.

Wij versturen met: verzendmethoden
Betaalwijzen: betaalmethoden