Vrijwilliger Toffe Tuin Tip maker

Heb je groene vingers en zit je boordevol tips? Zou je je creativiteit willen inzetten om mensen aan te moedigen ons land te vergroenen? We verwelkomen je dan als auteur van onze Toffe Tuin Tips! Met deze concrete tips geven we mensen een zetje om anders naar hun buurt en omgeving te gaan kijken. En als het even kan, om concreet de schep op te pakken en hun buurt te vergroenen!

Onze Toffe Tuin Tips delen we met onregelmatige tussenpozen op onze Social Media kanalen, Twitter, Facebook en Instagram. We haken daarbij in op de actualiteit en het seizoen. Het zijn praktische, kleine tips die handig zijn of mensen aan het denken zetten. Ze zijn inspirerend om te maken en geven voldoening om te delen omdat je ziet dat mensen ze waarderen.

Als je de Toffe Tuin Tips gaat maken dan bedenk je de tip, je verzint de tekst die erbij hoort en je giet het in het sjabloon voor de vormgeving. Ook deel je de tip via onze kanalen. Kortom, een complete en afgeronde taak!

Vanzelfsprekend heb je hierover wel overleg met ons! In het begin zullen we je hierop inwerken, daarna blijven we je begeleiden.

De hoeveelheid tijd die je hierin stopt is aan jou. Op dit moment plaatsen we een keer in de twee weken een Toffe Tuin Tip. Ook is er nu al iemand die Toffe Tuin Tips maakt. Het is het idee dat je met deze persoon de klus samen oppakt en onderling het werk verdeelt. Het maken van één Toffe Tuin Tip kost zo’n twee tot vier uur. Pak je deze klus op dan leer je vanzelf meer over online schrijven en het gebruik van social media.

Start en duur: wanneer het voor jou handig is.

Je doet deze klus vanuit huis. Als je het gezellig vindt ben je vanzelfsprekend ook van harte welkom in het Hoofdkwartier bij het Hof van Cartesius, nabij Utrecht Zuilen.

Jouw profiel

  • je houdt van tuinieren en plantjes
  • affiniteit met social media
  • je hebt een goede pen
  • goed gevoel voor aantrekkelijke en toepasselijke beelden
  • je gaat graag met mensen om

Wat bieden we je

  • begeleiding en coaching door communicatie- en campagneprofessionals
  • interessante en leerzame werkervaring
  • een rol in een snelgroeiende vernieuwende organisatie

 

Neem contact op

Heb je interesse of heb je vragen? Neem dan contact op met Jenny.

Op een andere manier meewerken

Is deze stage niet wat je zoekt? Er zijn volop mogelijkheden om je bij Guerrilla Gardeners NL in te zetten. Bekijk de andere vacatures of stel in overleg met ons je eigen klus op maat samen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij versturen met: verzendmethoden
Betaalwijzen: betaalmethoden